Ce patesti cand nu lasi rotile drepte dupa ce parchezi


Lipsa locurilor de parcare, in orice oras din Romania, este o situatie cu care ne intalnim zilnic si care ne enerveaza la culme de cele mai multe ori. Acum ce poti face daca reprezentantii administratiei locale cheltuie banii pe panselute si borduri, in loc sa se preocupe de cateva locuri de parcare sau fluidizarea traficului in oras. Ajung la magazin si ca de obiecei locul de parcare din fata este ocupat de alta masina, chiar daca am rezervat acel loc de parcare si am semnalizat acest lucru celorlalti ca este rezervat pentru magazin. Acum nu poti acuza pe altii ca-si parcheaza masina in locul tau peste noapte, dar peste zi chiar ai nevoie de acel loc pentru aprovizionare sau pentru clientii magazinului.
Mi-am inceput rutina zilnica si din cand in cand mai aruncam cate-o privire pe geam ca sa vad cand se elibereaza locul de parcare. La un moment dat apare o doamna elegant imbracata si se urca la volan. Intre timp preiau telefonic o cerere de oferta fara sa mai acord atentie doamnei respective. Dupa ce am terminat convorbirea telefonica, cu clientul, imi indrept privirea spre geam si vad doamna stand la volan si nefacand nimic. Intrigat am inceput sa o urmaresc ce face, mai ales ca nu intelegeam de ce nu porneste cu masina din loc. La un moment dat vorbeste la telefon si dupa ce termina convorbirea isi reia pozitia in care era inainte, la volan. Mi-a atras atentia faptul ca era imbracata cu haine dama de foarte buna calitate, mai ales ca purta un model de haina care etala rafinamentul, bunul gust si eleganta.
Moda Miss
Moda Miss
Nu stiu cate minute au trecut de cand doamna eleganta era urcata in masina la volan si astepta. Habar nu aveam ce asteapta, sau doar sta si arde motorina degeaba. In plus de cand o urmaream nu se uita in nicio directie ca sa pot trage concluzia ca ar astepta pe cineva. Eram macinat de curiozitate, nu puteam intelege ce se intampla, deja doamna statea in masina aproape de-o ora si nimic, doar statea. La un moment dat n-am mai rezistat si merg sa vad care-i problema, de ce nu mai pleaca din parcare. Ma apropiu pasnic de masina doamnei si incerc sa comunic cu ea ca sa pricep care-i poanta si ce probleme are. Am flat rapid ca a parcat de cu seara masina si a uitat sa indrepte rotile astfel i s-a blocat volanul, iar acum statea si nu stia ce sa faca. Am rugat-o sa ma lase sa urc la volan pentru ca-i rezolv problema pe loc. Ce-i drept ai nevoie de putina forta ca sa tragi de volan, ca sa-l poti debloca, iar pentru o femeie este destul de dificil.
I-am rezolvat problema si s-a lansat doamna cu multumiri peste mine. Ca sa fiu dragut am intrebat-o de unde a cumparat haina cu care era imbracata, de-i venea atat de bine. Asa am aflat de ModaMiss pe situl carora am gasit produse frumoase dedicate femeilor si domnisoarelor care adopta un stil business-elegant. In plus pe situl lor se desfasoara o campanie promotionala pentru colectia de iarna care nu trebuie ratata.

2 gânduri despre “Ce patesti cand nu lasi rotile drepte dupa ce parchezi

Lasă un comentariu