Skip to content

De ce serviciile FMN Rent sunt atat de cautate?

8 Martie 2016

Un lucru interesant a avut loc, in anii de dupa Revolutia din 1989 pana astazi, si anume peste 4 milioane de cetateni romani au parasit tara in cautarea unui trai mai bun. Aceasta situatie, desi oarecum anormala, datorita numarului mare de romani care traiesc in afara tarii, a fost sustinuta si promovata de catre politicienii romani alesi pentru a carmui destinele poporului roman. Romanii care au ales sa-si incerce norocul si sa munceasca in tarile mai bogate din Occident, au pastrat si pastreaza cu sfintenie legaturile cu locurile de bastina si se intorc pentru a-si petrece concediul acasa. De sarbatorile religioase mari (Pasti si Craciun) sau in perioada estivala (luna august) zeci de mii de romani fac coada la punctele de trecere a frontierei, intorcandu-se acasa, la cei dragi.

FMN Rent a Car

FMN Rent a Car

Un lucru a ramas neschimbat dupa Revolutie, in Romania, si anume viteza de deplasare din punctul A in punctul B, o medie mult prea mica in comparatie cu media europeana. Circuland pe drumurile proaste si aglomerate ai impresia ca te deplasezi cu viteza unui postalion. Cred ca cel mai obositor si dificil drum pe care-l poti parcurge este sa traversezi Romania. Totusi, s-a intamplat si un lucru bun in tot acest timp, faptul ca s-au ieftinit zborurile cu avionul. Cum traim intr-o economie de piata, costul si timpul dicteaza, cred ca cea mai buna alternativa de o calatorie pe distante lungi, in ziua de azi, este zborul cu avionul. Singurul impediment, daca te decizi ca sa zbori cu avionul acasa, este faptul ca ramai fara masina in Romania. Un impediment care poate fi rezolvat, simplu si usor, prin inchirierea unei masini. Este foarte simplu si ieftin ca sa apelezi la serviciile oferite de o firma de inchirieri masini henri coanda.

 

FMN Rent iti pune la dispozitie serviciul de inchirieri masini din aeroportul Otopeni la standarde europene. Pe langa serviciul de inchirieri masini, FMN Rent ofera clientilor si servicii expres de transfer de persoane, inchirieri soferi si inchirieri masini pe termen lung. Avantajele inchirierii unei masini sunt urmatoarele: un sistem rapid si flexibil pentru calcularea tarifului de inchiriere, masina rezervata este masina pe care o vei conduce, cele mai bune tarife de pe piata, flota noua de masini, kilometrii nelimitati, asistenta 24/7, livrare si predare gratuita, scaun de copil gratuit, ghiduri si harti gratuite, si cel mai important aspect – fara costuri ascunse. As mai alege serviciile FMN Rent si pentru faptul ca au un program de fidelizare a clientilor foarte bun. Prin cardul de discount FMN Rent a Car primesti discounturi pe toata durata contractului de inchiriere in diferite unitati de cazare din Romania, pentru diverse activitati si festivaluri, servicii de ghid si in florarii.

 

In concluzie, consider ca, pe o distanta mai lunga de 200 km, un zbor cu avionul este mai putin solicitant decat o calatorie cu propriul autoturism. In plus, avand la dispozitie posibilitatea de a inchiria o masina chiar din aeroport, la un pret foarte bun si kilometrii nelimitati, reprezinta o alternativa deloc de neglijat pentru confortul si siguranta concediului petrecut acasa. Recomand serviciile oferite de FMN Rent pentru ca sunt accesibile si chiar nu merita ca sa-ti strici autoturismul propriu, pentru care ai trudit, pe drumurile patriei care sunt intretinute cum sunt intretinute, cand poti inchiria ieftin o masina.

Anunțuri

From → Recomandat

One Comment
  1. Thanks for sharing. I read your blog used google translate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

cristinalincu.wordpress.com/

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

Have you ever stopped to think..damn, I'm one weird motherfucker?!

%d blogeri au apreciat asta: