De ce serviciile FMN Rent sunt atat de cautate?


Un lucru interesant a avut loc, in anii de dupa Revolutia din 1989 pana astazi, si anume peste 4 milioane de cetateni romani au parasit tara in cautarea unui trai mai bun. Aceasta situatie, desi oarecum anormala, datorita numarului mare de romani care traiesc in afara tarii, a fost sustinuta si promovata de catre politicienii romani alesi pentru a carmui destinele poporului roman. Romanii care au ales sa-si incerce norocul si sa munceasca in tarile mai bogate din Occident, au pastrat si pastreaza cu sfintenie legaturile cu locurile de bastina si se intorc pentru a-si petrece concediul acasa. De sarbatorile religioase mari (Pasti si Craciun) sau in perioada estivala (luna august) zeci de mii de romani fac coada la punctele de trecere a frontierei, intorcandu-se acasa, la cei dragi.

FMN Rent a Car
FMN Rent a Car

Un lucru a ramas neschimbat dupa Revolutie, in Romania, si anume viteza de deplasare din punctul A in punctul B, o medie mult prea mica in comparatie cu media europeana. Circuland pe drumurile proaste si aglomerate ai impresia ca te deplasezi cu viteza unui postalion. Cred ca cel mai obositor si dificil drum pe care-l poti parcurge este sa traversezi Romania. Totusi, s-a intamplat si un lucru bun in tot acest timp, faptul ca s-au ieftinit zborurile cu avionul. Cum traim intr-o economie de piata, costul si timpul dicteaza, cred ca cea mai buna alternativa de o calatorie pe distante lungi, in ziua de azi, este zborul cu avionul. Singurul impediment, daca te decizi ca sa zbori cu avionul acasa, este faptul ca ramai fara masina in Romania. Un impediment care poate fi rezolvat, simplu si usor, prin inchirierea unei masini. Este foarte simplu si ieftin ca sa apelezi la serviciile oferite de o firma de inchirieri masini henri coanda.

 

FMN Rent iti pune la dispozitie serviciul de inchirieri masini din aeroportul Otopeni la standarde europene. Pe langa serviciul de inchirieri masini, FMN Rent ofera clientilor si servicii expres de transfer de persoane, inchirieri soferi si inchirieri masini pe termen lung. Avantajele inchirierii unei masini sunt urmatoarele: un sistem rapid si flexibil pentru calcularea tarifului de inchiriere, masina rezervata este masina pe care o vei conduce, cele mai bune tarife de pe piata, flota noua de masini, kilometrii nelimitati, asistenta 24/7, livrare si predare gratuita, scaun de copil gratuit, ghiduri si harti gratuite, si cel mai important aspect – fara costuri ascunse. As mai alege serviciile FMN Rent si pentru faptul ca au un program de fidelizare a clientilor foarte bun. Prin cardul de discount FMN Rent a Car primesti discounturi pe toata durata contractului de inchiriere in diferite unitati de cazare din Romania, pentru diverse activitati si festivaluri, servicii de ghid si in florarii.

 

In concluzie, consider ca, pe o distanta mai lunga de 200 km, un zbor cu avionul este mai putin solicitant decat o calatorie cu propriul autoturism. In plus, avand la dispozitie posibilitatea de a inchiria o masina chiar din aeroport, la un pret foarte bun si kilometrii nelimitati, reprezinta o alternativa deloc de neglijat pentru confortul si siguranta concediului petrecut acasa. Recomand serviciile oferite de FMN Rent pentru ca sunt accesibile si chiar nu merita ca sa-ti strici autoturismul propriu, pentru care ai trudit, pe drumurile patriei care sunt intretinute cum sunt intretinute, cand poti inchiria ieftin o masina.

Un gând despre “De ce serviciile FMN Rent sunt atat de cautate?

Lasă un comentariu