Detailing-ul auto interior reprezinta solutia pentru un habitaclu curat si proaspat


Automobilul, cred ca este cea mai buna si utila inventie a omului din toate timpurile. Nici nu mi-as putea imagina cum ar arata o zi fara masini. Daca astazi ar trebui sa ma intorc in timp, undeva prin evul mediu, fara masini si tehnologie cred ca as inebuni. Intr-adevar de masina te folosesti zilnic si viata ta depinde, astazi, de masini si transporturi intr-o masura foarte mare. Masina ca orice obiect realizat de om are nevoie, in timp, de intretinere si consumabile. Cele mai uzuale sunt revizia tehnica si spalarea exterioara cu aspirat interior. Oricata grija si atentie acordam masinii personale, daca dorim ca sa o pastram in conditii optime de igiena, trebuie regulat sa-i facem un detailing auto interior, ce implica curatare tapiterie auto, decontaminare suprafete, curatare plafon, portiere, bord si aspirare, periere, spalare si uscare mochete. Un detailing auto interior il facem pentru prospetime in habitaclu, pentru garantia unui mediu curat si pentru un plus de culoare.

Detailing auto interior
Detailing auto interior

Imi aduc aminte cu nostalgie de primele luni alaturi de animalul meu de companie, un catel negru pe care-l transportam pe bancheta din spate a masinii. Oricat iubim animalele trebuie sa fim constienti ca si ele produc murdarie si au nevoie, la fel ca oamenii de atentie si igiena zilnica. In cazul meu, catelul reusea fara prea mult efort ca sa murdareasca bancheta din spate a masinii, mai ales in lunile de iarna, de iti era si rusine ca sa iei pe cineva in masina sau sa transporti oameni pe bancheta din spate. Chiar daca mergeam cu masina la o spalatorie auto normala si era aspirat in interior habitaclul, parul de caine si murdaria lasata de urmele patrupedului pe bancheta, ramaneau si erau evidente, parca se incapatanau sa ramana vizibile. Mai ales parul de caine are asa un dar de a se baga in tapiterie si nici cu slujbe nu-l mai poti scoate. Pe langa mizeria facuta, ramanea si mirosul, mai ales daca animalul se uda, mirosul se impregna in tapiteria banchetei din spate a masinii si persista tot timpul. Nici un dezodorizant auto, oricat de puternic era, nu reusea sa acopere mirosul de caine. La un moment dat situatia si mirosul a ajuns ca sa ma sacaie de fiecare data cand foloseam masina. Fortat de imprejurari, am cautat o solutie ieftina si la indemana. Asa am descoperit ca am nevoie urgenta de o firma de curatenie care sa-mi furnizeze serviciul de detailing auto interior, in mod regulat. Solutia cea mai ieftina, mai buna si mai la indemana am descoperit-o la firma Star Clen Detail.

In concluzie, chiar daca nu ai un animal de companie pe care sa-l transporti pe bancheta din spate a masinii, poate ai un copil mic, poate transporti pasageri si pe bancheta din spate, oricum o luam folosirea masinii duce inevitabil si la murdarirea tapiteriei. Asadar curatarea interioara a autoturismelor in detaliu este solutia care-ti rezolva toate problemele din habitaclu. Intotdeauna de la Star Clean Detail vei primi cel mai bun tratament, in functie de modelul masinii si caracteristicile interiorului, pentru ca fiecare autoturism este unic. In plus, toate produsele folosite la un detailing auto sunt cele mai bune, non-toxice si in deplina concordanta cu normele de mediu si sanatate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s