Sika produse cu lipici


Sika activator PRO se foloseste pentru a imbunatati adeziunea pe geam, pe serigrafie, pe vechiul cordon de poliuretan proaspat taiat, pe vopsea. Sika Aktivator PRO reprezinta un pas important pentru sistemul de adezivi de parbriz din gamele Sikaflex si Sika Tack, deoarece acest produs a fost special conceput pentru a creste aderenta dintre stratul suport si geam.
Aplicare:
– umeziti un servetel de hartie, care sa nu lase scame in Sika Aktivator PRO.
– aplicati Sika Aktivator PRO pe suprafata pe care se face lipirea stergand aceasta suprafata intr-o singura directie.
– daca este nevoie sa reumeziti servetelul in SIKA Aktivator PRO, folositi intotdeauna partea curata si uscata a acestuia.
– aruncati servetelul folosit dupa fiecare utilizare.
– inchideti flaconul de Sika Aktivator PRO imediat dupa fiecare utilizare.
– timpul de uscare al Sika Aktivator PRO este de 3 minute pentru temperaturi intre -5°C si +45°C.
Sika Aktivator PRO nu trebuie niciodata aplicat cu o pensula sau pamatuf. Nu folositi Sika Aktivator PRO pe suprafete poroase (ex. Spume).
Trusa montaj parbriz Sika
Trusa montaj parbriz Sika
Folosit corect, Sika Aktivator PRO va indeparta praful, uleiul sau alte substante care pot contamina suprafata de lipit. Spre deosebire de alti agenti de curatare sau primer, Sika Aktivator PRO nu ataca vopseaua autovehiculului. Sigilat, flaconul de Sika Aktivator PRO are un termen de valabilitate de 12 luni. Odata deschis, acesta trebuie utilizat in maxim 1 luna, altfel isi pierde din proprietati.
Unele parbrize sunt contaminate cu diverse substante care duc la o instalare defectuoasa. Aceste substante contaminatoare (uleiuri siliconice) nu se curata doar cu degresanti obisnuiti, persistand de obicei, ca un contur pe marginea parbrizului.
Sika Cleaner S (II) curata semnificativ zonele contaminate. Utilizati Sika Cleaner S (II) de fiecare data cand efectuati un montaj de parbriz. Imbunatateste calitatea si rezistenta instalarii doar printr-o simpla curatare cu Sika Cleaner (II). Cei mai mari montatori de parbrize din industria auto (AGR) utilizeaza Sika Cleaner S (II) pentru a asigura cel mai inalt standard al montajului parbrizului.
Trusa pentru montajul parbrizului este o solutie la indemana, ce contine toate produsele necesare inlocuirii parbrizului in cele mai bune si sigure conditii.

Lasă un comentariu