Skip to content

Cele mai bune 10 aplicatii pentru conducatorii auto

3 Decembrie 2012

Sa folosesti telefonul mobil doar pentru convorbiri telefonice inseamna sa arunci cu banii pe geam. Telefoanele inteligente sunt din ce in ce mai raspandite in zilele noastre, devenind chiar unele indispensabile in multe activitati cotidiene. Fie ca este vorba de navigatie, despre gasirea unui loc de parcare intr-un oras aglomerat, a unui punct de interes turistic sau de gestionarea cheltuielilor, un smartphone se poate dovedi solutia salvatoare in multe situatii. Am selectat pentru dumneavoastra cateva aplicatii Android care va vor ajuta in toate etapele relatiei cu o masina, de la alegere la achizitie, in cele mai diverse scenarii. Insa cel mai important lucru este ca toate aplicatiile alese sunt gratuite cu o singura exceptie, SpeedTraps Live, care costa in jur de 10 lei. Chiar si aceasta aplicatie se poate achizitiona gratuit daca se renunta la functia de raportare a evenimentelor.

Leasing Calculator – Porsche

Aplicatia permite calcularea ratelor lunare de leasing la Porsche Finance Group Romania, precum si identificarea unui automobil in cadrul Grupului Volkswagen, care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. In plus puteti identifica cel mai apropiat dealer si puteti programa un drivetest.

i-Asigurare

Iti ofera accesul la cotatiile de RCA ale celor mai cunoscute companii de asigurare din Romania, precum si posibilitatea comandarii politei RCA direct de pe telefonul mobil. In plus poti seta alerte pentru momentul reinnoirii politelor CASCO si RCA, precum si a rovignetei.

SMS Parking

Permite plata parcarii prin sms, in mai multe orase din Romania, in functie de perioada stationarii si de intervalul orar. In plus, esti avertizat atunci cand expira perioada de parcare platita sau atunci cand nu este necesara plata intr-un anumit moment (in afara programului de plata spre exemplu).

SpeedTraps Live

Semnaleaza radarele politiei si problemele de trafic identificate de alti utilizatori ai aplicatiei si permite semnalarea acestora pentru ceilalti folosind conexiunea la internet a telefonului. Aplicatia costa full in jur de 10 lei. Exista cum spuneam si o versiune gratuita, care foloseste doar baza de date online a poiplaza.com.

Chestionare Auto

Pregatirea pentru examenul teoretic de la scoala de soferi n-a fost niciodata mai usoara. Aplicatia pune la dispozitia utilizatorului chestionare de circulatie potrivit ultimelor actualizari ale reglementarilor legale, precum si simulari realiste ale conditiilor de examinare.

My Cars

Iti spune cheltuielile pe care le faci cu masina, fie ca este vorba de combustibil, intretinere, taxe sau amenzi de circulatie. Aplicatia permite reprezentarea grafica a cheltuielilor si ofera numeroase rapoarte, dupa diferite criterii. In plus se pot seta remindere pentru operatiunile periodice.

MyCar Locator Free

Cand parchezi intr-un oras necunoscut sau intr-o parcare publica de mari dimensiuni, e obligatoriu sa-ti amintesti unde ai lasat masina. MyCar Locator te scapa de toate grijile, salvand pozitia masinii pe harta prin GPS si furnizeaza indicatiile pentru gasirea acesteia.

DEKRA Used Car Report

Daca ai in vedere achizitionarea unei masini second-hand, aceasta aplicatie iti pune la dispozitie baza de date a DEKRA, cu peste 280 de modele din 8 clase auto. Poti face astfel o alegere avand la dispozitie informatii detaliate despre siguranta, defecte specifice si rezultatele inspectiilor tehnice.

Ulysse Speedometer

Este unealta preferata a oricarui pasionat de masini, care permite calcularea facila a performantelor masinii (viteza maxima, acceleratii, etc.). In plus pune la dispozitia utilizatorilor numeroase rapoarte, putand functiona si ca panou de bord, cu numeroase posibilitati de personalizare.

Redescopera Romania

Aplicatia este un front-end pentru proiectul omonim lansat de Petrom. Iti pune la dispozitie numeroase informatii despre locatiile de interes turistic din apropiere, restaurante, posibilitati de cazare, etc. In plus, poti adauga locatiile tale preferate si informatii despre acestea.

Echipat cu un smartphone si aplicatiile recomandate mai sus cu siguranta sofatul va deveni mult mai placut si usor.

Anunțuri

From → Recomandat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

cristinalincu.wordpress.com/

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

Have you ever stopped to think..damn, I'm one weird motherfucker?!

%d blogeri au apreciat asta: