Profesionalism 100%


Dupa cum stiti, in vara aceasta am reusit sa termin casuta de vacanta mult visata. De ani buni tot fac planuri, intorc pe toate fetele schite, le rup si fac altele, dar pana la urma am reusit: E GATA!. Ce a fost greu a trecut, mai urmeaza mici „amanunte”, dar pe care sper ca le rezolv repede. Unul ar fi sa ma conectez la reteaua de electricitate, unde nu voi intampina probleme, anii petrecuti in compania de electricitate sper ca imi vor deschide usile si voi rezolva relativ repede. Dar stupoare, nu se poate face nimic, zona in care am construit eu este izolata si nu este cuprinsa in planul de dezvoltare. Solutia a venit de la un maistru batran, coleg de birou cu mine: „ De ce nu apelezi la cei de la Dec Solar sa puna niste panouri solare fotovoltaice sus pe casa, e mult mai simplu si usor decat sa mai astepti cine stie cat?”. Adevarul e ca si eu stiam de ei, am avut destule insomnii din cauza lor, reusind sa-mi sufle de sub nas destule contracte si sa stiu ca solutiile lor sunt mai bune decat cele clasice, oferite de mine.

DecSolar
DecSolar

Zis si facut, i-am cautat si i-am rugat sa-mi trimita o oferta de panouri fotovoltaice pret, avand in sinea mea o dorinta de a le gasi nod in papura, de a le demonstra ca nu sunt chiar asa de buni. In cel mai scurt timp, am fost contactat de cei de la Dec Solar si am putut sa ma conving de profesionalismul lor: mi-au facut o scurta prezentare a ceea ce inseamna sistemul fotovoltaic, ca panourile sunt monocristaline, policristaline sau amorfe si ce tip imi recomanda ei pentru tipul meu de casa, am aflat ca sunt inovatori in domeniul energiei regenerabile si aceasta tehnologie e non-poluanta 100%, are o durata de viata de peste 25 de ani, dar mai ales ca scade costul la factura de electricitate in mod substantial, devenind independent si putand sa-mi controlez costurile nemaidepinzand de sistemul centralizat. Mai mult, alegandu-i pe ei am scapat de alte drumuri, ei se ocupa atat de consultanta cat si de proiectare, executie si punere in functiune dar si de service si mentenanta in perioada de garantie si post garantie.

De aceea va spun, cu mana pe inima ca Dec Solar Romania are cea mai performanta tehnologie si sunt specialisti in domeniul energiei regenerabile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s