Performezi in dans latino?


In general omul este o persoana pe care o multumesti si o satisfaci foarte greu. Intotdeauna exista o nevoie a omului care trebuie satisfacuta. Totusi, foarte putini oameni reusesc sa fie multumiti si sa atinga o stare de beatitudine, cum poate reusesc doar calugarii tibetani, la un moment dat in viata. De multe ori stau si ma gandesc, oare cum era daca ma nasteam intr-o alta perioada de timp, cum reuseam sa ma adaptez la conditiile de atunci? Oare daca as calatori inapoi in timp m-as putea adapta sau nu? Ce mi-ar lipsi cu adevarat? Poate tehnologia cu care sunt atat de familiarizat. Poate internetul si social media cu care sunt atat de conectat? Poate obiectele personale sau produsele sanitare pe care le folosesc zilnic? Poate felurile de mancare preferate? Poate prietenii, amicii, cunostintele? Poate locurile in care am crescut si m-am format? Crudul adevar este ca oricat as incerca sa intuiesc ce mi-ar lipsi cel mai mult nu as putea gasi un raspuns concret.

Curusuri-Salsa-Bachata
Curusuri-Salsa-Bachata

Daca stau bine sa ma gandesc, cu siguranta mi-ar lipsi muzica latino, o muzica atat de pasionala si plina de viata. As fi curios sa vad oare cum ar fi reactionat la auzul melodicitatii muzicii latino, oamenii medievali, spre exemplu. Oare ar accepta si ar aprecia muzica latino? Oare cati dintre ei ar incerca sa invete sa danseze pe muzica latino. Cred ca muzica latino ar avea un real succes in orice perioada a istoriei omenirii. Singura chestie care ar putea sa le puna probleme este acomodarea si invatarea pasilor de dans latino. Oricine doreste sa performeze in dans latino, solutia este click aici.

Eu cred ca si corpurile si mintile noastre au nevoie de energie, de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica, toate acestea regasindu-se perfect prin practicarea dansului latino. Recomand tuturor aprofundarea acestui sport minunat, in primul rand pentru ca este deosebit de relaxant, in al doilea rand pentru ca asigura sanatatea corpului nostru (” o minte sanatoasa nu se poate transpune decat intr-un corp sanatos”) si nu in ultimul rand, pentru arderea caloriilor obtinuta in urma frecventarii unei sali de dans. Toti cei care doresc au posibilitatea de a se initia rapid in pasii de baza aferenti stilurilor de dans latino-americane, de club, de societate si chiar populare, urmand ca in timp sa faca si trecerea catre o grupa superioara. Totul intr-un spatiu dedicat si sub indrumarea unor instructori de dans profesionisti.

2 gânduri despre “Performezi in dans latino?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s