Skip to content

Ceea ce reprezinta vaccinul pentru corpul uman, reprezinta o asigurare Cargo pentru transportul de marfa

21 Ianuarie 2015

Transportul de marfuri reprezinta pentru economie exact ce reprezinta circulatia sangelui pentru corpul uman. Printr-o analogie asemanatoare ceea ce reprezinta vaccinul pentru corpul uman, la fel reprezinta o asigurare Cargo pentru transporturi. La fel cum vaccinul il faci preventiv ca sa nu te imbolnavesti, asa inchei si o asigurare Cargo pentru ca marfa ta sa ajunga in siguranta si intacta, din punctul A in punctul B. Daca esti activ in domeniul transportului maritim, terestru, aerian si fluvial sau depinzi de transportul de marfa, pentru a evita riscurile inutile care s-ar putea sa-ti pericliteze marfa sau activitatea, solutia ideala este sa inchei o asigurare de tip Cargo. Exemplar este faptul ca Banca Mondiala la inceputul anului arata ca piratii somalezi costa economia globala 18 miliarde de dolari pe an, din cauza asigurarilor mari care trebuie platite si pentru ca vasele trebuie sa caute rute diferite. Mi-am adus aminte de situatie si de filmul in care este capitanul Richard Phillips, a carui nava de transport MV Maersk Alabama a fost deturnata de piratii somalezi in anul 2009, devenind prima nava de transport americana capturata de pirati in ultimele doua secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezinta evenimentele tragice petrecute la bordul navei si incercarile disperate ale armatei SUA de a salva echipajul condus de capitanul Phillips. Ecranizarea americana a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand am avut in fata termenul de asigurare Cargo.

Asigurare Cargo

Asigurare Cargo

Desigur, asigurarea Cargo, reprezinta solutia pentru toate situatiile care duc la avarierea sau pierderea bunurilor in timpul transportului. Concret in caz de incendiu, explozie, deraierea, rasturnarea mijloacelor de transport terestre, rasturnarea sau scufundarea ambarcatiunii maritime cu ajutorul careia se transporta marfa, coliziunea dintre mijlocul de transport maritim si un obiect extern, necesitatea descarcarii marfurilor intr-un port de refugiu, inundarea ambarcatiunii cu apa sau pierderea unei parti a marfii in timp ce este manipulata, incarcata sau descarcata vei avea garantia recuperarii contravalorii bunurilor. Intotdeauna cand te astepti mai putin te loveste neprezatul si atunci face ravagii in buget.

Daca privesti stirile, mai ales in perioada de iarna cand conditiile meteo ca zapada si poleiul prind pe nepregatite autoritatile, vezi cate accidente se produc pe drumurile nationale. Pe langa tragismul acestor accidente, se pierd sau se deterioreaza de cele mai multe ori si marfurile transportate de autovehiculele implicate in evenimentele rutiere. La fel de edificatoare sunt si filmuletele de pe youtube in care manipularea defectuoasa a marfii, atat la incarcare cat si la descarcare, fac deliciul internautilor. Pe langa situatiile comice care-ti aduc zambetul pe buze, de fapt evenimentele surprinse arata cat de usor se poate deteriora marfa prin manipulare la incarcare si descarcare, dar si in timpul transportului. Pentru a evita asemenea situatii stanjenitoare si paguboase, o asigurare Cargo corect incheiata, te ajuta sa conduci si sa manipulezi marfa la incarcare si descarcare fara a simti greutatea si valoarea incarcaturii. In concluzie, recomand asigurarile de tip Cargo pentru transportul marfurilor in deplina siguranta. Desigur asigurarile de transport Cargo sunt complexe dar intotdeauna Progresiv Asigurari te ajuta pentru alegerea politei optime pentru afacerea ta.

Anunțuri

From → Recomandat

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

cristinalincu.wordpress.com/

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

Have you ever stopped to think..damn, I'm one weird motherfucker?!

%d blogeri au apreciat asta: