Skip to content

Lumini speciale de la Greentek

11 Ianuarie 2015

Garantat traim pe o planeta cu resurse limitate, suprapopulata si poluata. Este adevarat ca in ultimii ani se pune accent mai mult de ecologie si pe constientizarea populatiei ca se poate trai in confort si cu un consum rezonabil de energie. Peste toate acestea inflatia si scumpirea energiei din ultimii ani, apasa ca o povara grea pe umerii populatiei. La fel de adevarat este faptul ca in locuintele construite in timpul comunismului instalatiile electrice nu sunt atat de eficiente, la fel si becurile clasice care au un consum de energie mai mare si o durata de viata mai scurta. In aceste conditii exista solutii fiabile si ieftine pe piata. Una dintre cele mai bune solutii de iluminat economic si eficient este oferita de Greentek iluminat cu led. Toate produsele comercializate de Greentek folosesc tehnologia cu LED-uri avand in vedere avantajele sale extraordinare in utilizarea pe termen lung, economiile substantiale de energie, durata de viata mai mare, calitatea de a fi eco-friendly, etc. Datorita unui flux luminos superior, produsele Greentek pot inlocui sisteme de putere mult mai mare, utilizand fiecare watt mai eficient decat produsele clasice de iluminat.
Greentek

Greentek

In plus pentru ca rezultatul imediat al productiei energiei conventionale este cresterea concentratiei de CO2 in atmosfera, compania GreenTek Lighting este dedicata dezvoltarii de produse 100% ecologice, ca urmare a preocuparii noastre profunde pentru mediul inconjurator. Prin utilizarea corpurilor de iluminat GreenTek te implici imediat in reducerea concentratiei de carbon globale. In prezent, tehnologia cu LED-uri este alternativa cea mai eficienta si durabila la sursele de lumina traditionale. Economiile de energie sunt considerabile: cca 90% fata de lampile incandescente, 85% in comparatie cu cele cu halogen si, respectiv 55% fata de lampile fluorescente. Corpurile de iluminat cu LED-uri au o durata de viata mult mai mare in comparatie cu cele traditionale. De obicei, LED-urile au o durata de viata intre 40.000 si 70.000 ore, spre deosebire de 750 ore cat are un bec incandescent traditional.
In prezent, LED-urile au o eficacitate luminoasa de pana la 120 lm/W, comparativ cu 13 lm/W pentru lampile cu incandescenta, 16 lm/W pentru halogen si de 50 lm/W la corpurile fluorescente. LED-urile nu emit raze UV sau IR, asigura o siguranta sporita pentru sanatatea oamenilor si a animalelor, chiar si dupa o expunere indelungata. LED-urile au un indice de redare a culorii de pana la 95. LED-urile produc mai putina caldura decat sursele de iluminat incandescente, deoarece folosesc energia mult mai eficient. Spre deosebire de sursele de iluminat traditionale, LED-urile pot fi instalate mai aproape de lemn, plastic sau orice material care poate fi afectat de caldura excesiva. Datorita emisiilor de caldura mult mai reduse, se realizeaza economii semnificative datorita costurilor reduse de aer conditionat.
In concluzie, daca adunam toate facilitatile, toate economiile, consumul de energie si proprietatile net superioare ale corpurilor de iluminat cu LED, constatam ca trebuie sa facem pasul spre tehnologia LED acum, nu mai tarziu. Doar dupa ce folosesti in locuinta proprie corpuri de iluminat pe LED poti face diferenta si poti aprecia plusul de confort si economie de care beneficiezi.
Anunțuri

From → Recomandat

2 comentarii
  1. Exista si o firma romaneasca care produce lampi de iluminat cu LED-uri si se pare ca sunt de foarte buna calitate.

    • Sunt convins ca si romanii pot scoate produse de calitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

armonie acvatica

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

o multime de lucruri si trairi..

%d blogeri au apreciat asta: