Skip to content

Ce faci cand neprevazutul te loveste in trafic?

5 Decembrie 2014

Ce faci cand neprevazutul te loveste in trafic? Nu trebuie sa faci absolut nimic, daca ai o asigurare auto. O asigurare RCA sau CASCO reprezinta o dovada de respect in plus fata de ceilalti participanti la trafic si o grija in minus in caz de accident sau eveniment rutier neprevazut. Rolul asigurarii auto este ca sa te salveze cand te loveste neprevazutul de la plata unei sume de bani in timp scurt.

RCA online

RCA online

De multe ori avem tendinta, mai ales in viata adulta, sa omitem sau sa trecem cu vederea incheierea unei asigurari obligatorii, pe principiul eronat ca “mie nu mi se poate intampla nimic neprevazut in trafic, daca sunt atent si conduc prudent”. Chiar daca detii in posesie o masina veche pe care o mai folosesti din cand in cand este bine (obligatoriu) sa ai cel putin o asigurare RCA. Imi aduc aminte ca in urma cu doi ani, eram in trafic la volanul unei masini noi, care nu a apucat inca sa implineasca 1 an. Coboram o straduta secundara, cu o panta destul de abrupta, ce dadea intr-un bulevard principal, intens circulat. In intersectie, straduta secundara cred ca are cel mai lung timp de asteptare la semafor, de aproape doua minute. Inevitabil, prind culoarea rosie si astept cuminte sa se schimbe culoarea. In timp ce asteptam la semafor, vad in oglinzi un autoturism Dacia 1300 care coboara straduta. N-am intuit de la inceput ce manevre incearca cel cu Dacia 1300 sa faca si nici nu i-am acordat o atentie prea mare. L-am vazut cum trece pe banda cealalta, cu intentia clara sa ma depaseasca sau sa-mi intre in fata la semafor. Ghinionul lui a fost ca nu a apucat sa duca la bun sfarsit manevra pentru ca au primit verde cei care intrau de pe bulevardul principal pe straduta. Cel cu Dacia a incercat o alta manevra, s-a bagat la loc pe banda lui si cred ca a intentionat sa ma depaseasca prin dreapta, incercand oarecum sa urce si pe trotuar. Din pacate n-a mai apucat sa faca manevra si m-am trezit ca ma loveste din spate, in partea dreapta. Noroc ca nu a avut viteza mare si nu m-a scos impactul direct in mijlocul bulevardului. Dupa ce mi-am revenit din soc am coborat din masina ca sa vad ce s-a intamplat.

Evident cel cu Dacia 1300 era vinovat de producerea tamponarii. Problema cea mai mare era ca vinovatul nu avea asigurare auto. Masina fiind veche, proprietarul nu prea o mai folosea decat sporadic si a considerat ca merge si fara asigurare auto daca face drumuri scurte. In plus, desi stia ca nu prea ii prind franele si nu avea asigurare auto, tot a pornit la drum cu masina, ca sa transporte ceva unelte o distanta de cateva sute de metri. Din pacate astrele nu s-au aliniat cum trebuie si l-a lovit neprevazutul. Un stop, bara spate si reparatia la aripa spate, pentru ca masina era aproape noua, l-au costat pe soferul ghinionist veniturile pe 6 luni. In concluzie, cand te loveste neprevazutul in trafic, loveste-l inapoi cu o asigurare auto, care-ti ofera rambursare rapida si integrala in caz de accident auto ori acoperire prin polita de asigurare in caz de eveniment rutier cu urmari nedorite sau tragice.

Anunțuri

From → Recomandat

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

cristinalincu.wordpress.com/

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

Have you ever stopped to think..damn, I'm one weird motherfucker?!

%d blogeri au apreciat asta: