Cea mai durabila locuinta este casa eco


O locuinta proprietate personala cred ca reprezinta visul oricarui roman. Inca poti visa si cu putin efort poti sa-ti implinesti visul. O casa este cea mai buna optiune, mai ales ca stim cu totii care sunt plusurile unei case eco din lemn in comparatie cu un apartament intr-un bloc. Dintre toate modelele de case cele eco sunt din punctul meu de vedere cele mai bune. Intr-adevar o casa eco construtia pe structura de lemn este o locuinta ideala din toate punctele de vedere. Este bine cunoscut faptul ca o casa din lemn este mult mai durabila, mai ales ca avem explul orasului norvegian Bergen a caror locuinte sunt in marea lor majoritate construite din lemn.

Casa Eco
Casa Eco

O casa eco realizata pe structura de lemn are avantaje mai multe fata de casele construite din beton sau caramida. In primul rand o casa eco pe structura din lemn este mai ieftina cu aproximativ 25%. O casa din lemn pastreaza mediul ambiant perfect, iarna este calduroasa si vara racoroasa. Din punct de vedere termic, o casa din lemn are cea mai buna izolare termica dintre locuintele aflate in uz. Cei care au locuit la bloc cunosc faptul ca izolarea fonica este una dintre problemele cu care te confrunti cand traiesti la bloc. O casa eco din lemn ofera o izolare fonica net superioara, in plus lemnul poate absorbi si minimaliza vibratiile.

Un alt avantaj important al unei case din lemn este faptul ca umiditatea este mentinuta in echilibru. Cu siguranta intr-o casa din lemn nu vei vedea igrasie pe pereti, cum ai putea vedea intr-un apartament de bloc sau o casa din beton. Stiintific s-a demonstrat ca o casa din lemn rezista cel mai bine la cutremur. Poate veni cutremurul cutremurelor si casa din lemn ramane in picioare. Cu atatea avantaje in mod cert o casa construita pe structura din lemn este solutia perfecta pentru oricine si o poti realiza in orice zona doresti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s