Skip to content

Nu conteaza nimic altceva, daca ai un pat confortabil si lenjerii de pat, placute la atingere!

10 Octombrie 2014

In ultimul secol, evolutia tehnologica, revolutia transporturilor si turismul accesibil maselor tot mai largi de oameni a facut ca majoritatea dintre noi sa puna piciorul cel putin o data intr-un hotel sau pensiune si sa-si petreaca noaptea intr-o camera primitoare de hotel. Cu cat ai ocazia sa te cazezi in diferite hoteluri, din diferite localitati sau tari, poti face o comparatie intre ele si poti sa-ti exprimi o opinie cat mai obiectiva asupra conditiilor in care ai fost cazat si sentimentele pe care le-ai avut in fiecare camera de hotel. Este adevarat ca stelele acordate fiecarui hotel in parte ar trebui sa semnifice conditiile si confortul oferit turistilor si clientilor, dar nu intotdeauna ceea ce este afisat concorda cu realitatea din teren.

Lenjerii de pat

Lenjerii de pat

Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect ce conteaza dintr-o camera de hotel este patul si asternuturile de pat in care urmeaza sa-ti petreci noaptea. Cu cat patul si salteaua sunt mai confortabile, asternuturile de pat curate, placute la atingere si care au un miros placut reprezinta atributele care-ti garanteaza un somn bun si odihnitor. Din pacate exista antreprenori in industria hoteliera care nu pun accent pe acest aspect foarte important, la fel cum nu sunt interesati nici de fidelizarea clientilor. Sunt sigur ca in cazul in care as avea un hotel, indiferent de numarul de stele primit as fi foarte atent la confortul paturilor, dar in special la calitatea lenjeriilor de pat. Recomand proprietarilor de hoteluri care sunt constienti ca au mici probleme cu calitatea lenjeriilor de pat sa consulte o echipa de profesionisti care sa le ofere solutii optime sau sa caute direct lenjerii de pat pret. Sunt convins ca exista turisti pentru care confortul patului si o lenjerie de pat placuta la atingere conteaza mai mult decat orice altceva. Iar un om care s-a odihnit bine la tine in camera, sunt sigur ca acela se reintoarce cu bucurie de fiecare data.

Nu de putine ori am intalnit situatii in care sa dorm mai bine intr-un hotel de trei stele fata de unul de patru stele, tocmai din cauza asternuturilor de pat placute la atingere si a saltelei de pat confortabile. Chiar nu a contat deloc marimea camerei sau dotarile de patru stele, cat a contat somnul odihnitor de peste noapte. Mai degraba investesti in lenjerii de pat decat in televizoare plasma sau te miri ce briz-brizuri care nu-ti imbunatatesc deloc confortul in timpul somnului. De cum pasesti pentru prima data intr-o camera de hotel poti sa-ti dai seama dupa ce pui mana pe asternuturile de pat si probezi salteaua daca sunt sau nu confortabile. Chiar daca de multe ori in ecuatie intervine pretul cazarii pe noapte, cred ca este mult mai importanta odihna fata de cateva zeci de lei in plus sau in minus ceruti pentru o noapte. La fel ar trebui sa se preocupe de confortul turistilor tur-operatorii si organizatorii de circuite turistice romani, care pun pe primul plan pretul scazut la cazare si profitul, in detrimentul conditiilor optime de dormit dintr-o camera de hotel. Chiar nu conteaza nimic altceva cand esti intr-un hotel daca ai un pat confortabil si lenjerii de pat placute la atingere.

Anunțuri

From → Recomandat

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

armonie acvatica

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

o multime de lucruri si trairi..

%d blogeri au apreciat asta: