O altfel de filtrare cu Fram


Sogefi fondata in 1980 si listata la bursa din Milano este o companie care opereaza in sectorul componentelor auto in doua mari domenii in care este lider mondial: sisteme de filtrare ale motoarelor si ale interiorului vehiculelor si componente flexibile pentru sisteme de suspensie.
Prezent in patru continente si 13 tari, cu 50 de siteuri din care 36 sunt unitati de productie, Sogefi este partenerul celor mai importanti producatori de autovehicule din intreaga lume. Lider in Europa si America de Sud, in domeniul principal de activitate, grupul Sogefi opereaza in procesul de asamblare al vehiculului, pe piata de echipamente originale si pe piata pieselor de schimb independente. In prezent Sogefi se extinde puternic in pietele non-europene, in special China, India si America de Sud, care la sfarsitul anului 2010 a reprezentat aproape 30% din veniturile sale din vanzari. In 2010, Sogefi a raportat venituri de 925 de milioane de euro, dintre care 50% proveneau din vanzarile de filtre si 50% din vanzarile de componente ale sistemului de suspensie. Brand al portofoliului Sogefi, Fram si-a consolidat statutul in randul producatorilor de filtre, fiind un furnizor de incredere pentru multe marci de renume.
Fram
Fram
Din gama sa amintim:
– filtreaza particulele nocive.
– reduce zgomotele admisiei de aer.
– reduce umiditatea din aer.
Filtrul de aer ar putea fi comparat cu plamanii autoturismului. Filtrul este astfel conceput incat sa elimine praful din mediul ambiental, absorbit de catre motorul autoturismului. In functie de capacitatea lor, motoarele care ruleaza la maxim pot sa absoarba intre 200 si 500 de m3 pe ora. Acest aer contine o serie de impuritati care variaza in functie de tara, de conditiile meteorologice, de suprafata drumului etc. Daca praful nu este filtrat va cauza uzura prematura a motorului. Pentru a asigura performanta si calitate in ceea ce priveste filtrul de aer, Fram a dezvoltat un inalt grad de know-how industrial.
Din cauza gradului ridicat al traficului global si a permanentei inrautatiri a poluarii atmosferice, suntem expusi la factori poluanti, care intra in autovehiculele noastre prin sistemul de ventilatie sau de aer conditionat. O expunere prelungita in aceste conditii este nu doar neplacuta, ci poate cauza grave probleme de sanatate pentru ocupantii vehiculului. Pentru a se adresa consumatorilor intr-o maniera care trateaza cu mult respect poluarea, Fram a dezvoltat o serie de filtre care pot retine cele mai mici particule (mai mici de un milimetru) asemenea celor de polen, care pot provoca alergii, iritatii si care pot fi purtatoare de multe bacterii.
Aceste tipuri de filtre mentin un aer pur si garanteaza un nivel optim al curateniei in cadrul autovehiculului. Momentan Fram elaboreaza filtre capabile sa retina mirosuri si care vor fi lansate pe piata in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s