Ceasul de mana te scoate din incurcatura


Timpul zboara intotdeauna mai repede decat ne asteptam, mai ales cand suntem in alergare sau in intarziere. Dar uneori cand asteptam ceva sau pe cineva ai impresia ca trece atat de incet. Perceptia timpului este diferita in functie de varsta. Inca din cele mai vechi timpuri omul a incercat sa gaseasca diferite instrumente de masurat timpul. Dintre acestea cele mai performante si cele mai fiabile au fost, sunt si vor ramane ceasurile de mana. Chiar daca in zilele noastre avansul tehnologic ne ofera oportunitatea de a avea ceasul incorporat in diferite device-uri, multi dintre noi au renuntat sau sunt tentati sa renunte la a purta un ceas de mana.

La fel ca in toate domeniile, diversitatea ceasurilor de mana este mare, acoperind toate stilurile si nevoile consumatorilor. Gasim intotdeauna ceasuri de dama, barbatesti sau pentru copii. In fuctie de stil poti opta pentru un ceas de mana clasic, casual, sport, lux, retro, fashion, elegant, outdoor sau inovator. Intotdeauna am apreciat si iubit ceasurile de mana sport pentru ca sunt fiabile, le poti asorta cu orice tinuta si sunt rezistente. Daca esti pe aceeasi lungime de unda poti achizitiona un ceas sport de la Ceasule la un pret avantajos. Cu siguranta vei ramane satisfacut atat pentru performantele ceasului dar si pentru pretul bun, aspect si stil.

Ceasule magazin online de ceasuri
Ceasule magazin online de ceasuri

Intr-adevar avem acum ceasul in afisaj electronic pe smartphone, tableta sau orice alt device electronic ce permite asta si suntem tentati sa renuntam la ceasul de mana. Dar eu cred ca a purta un ceas de mana pe langa eleganta te scoate de multe ori din incurcatura si dai dovada de buna crestere. Un exemplu concret ce sustine importanta purtarii unui ceas de mana este atunci cand te afli la o intalnire importanta cu o persoana cu care discuti fata in fata. Daca vrei sa afli cat este ora ca sa stii cum sa-ti organizezi timpul sau discutia, este de prost gust sa scoti telefonul din buzunar, sa-l butonezi ca sa vezi cat arata ora. Prin acest gest, dai dovada de plictiseala si lipsa de respect fata de interlocutor si discutia purtata, care cu siguranta o sa observe ca atentia ti-e distrasa de un device si ca subiectul intalnirii nu ti-a captat toata atentia. Cu totul alta este situatia cand porti un ceas de mana, indiferent de stil, si cu un simplu gest din incheietura mainii, imperceptibil pentru interlocutor, poti afla cat este ora fara sa dai semne ca subiectul discutiei te plictiseste sau ca esti grabit. Oricum privim lucrurile exista multe argumente care sa sustina oportunitatea purtarii unui ceas de mana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s