Produsele cosmetice organice sunt recomandate pentru folosirea indelungata


Civilizatia umana si evolutia spre o societate de consum face ca produsele care ajung pe piata sa fie fabricate din diverse substante mai mult sau mai putin nocive pentru corpul uman, dar in majoritatea cazurilor artificiale. Daca faci un experiment, mergi intr-un magazin si iei la rand toate produsele de pe raft, nu gasesti macar unul care sa fie natural 100%. Inca de cand ne nastem ajungem sa consumam sau sa utilizam produse fabricate din substante artificiale pentru ca sunt mai ieftine si apoi sunt cele mai accesibile pe piata. Desi produsele naturale 100% sunt putin mai scumpe decat celelalte, de nevoie sau din obisnuinta o sa trebuiasca sa le folosim mai mult pe cele naturale 100%. Oricat vrem sa credem ca traim intr-o localitate perfecta acest lucru nu este adevarat. Mediul este la fel de poluat si nociv in orice oras mergem. Poluarea si mediul inconjurator impreuna cu produsele ne-naturale ne afecteaza inca de la primele secunde de la nastere.

Skin Priority
Skin Priority

Interesant este faptul ca desi folosim zilnic produse cosmetice majoritatea dintre noi nu constientizeaza sau ignora faptul ca pe termen lung substantele non-organice si artificiale pot provoca diferite afectiuni ale pielii de la alergii pana la cancer de piele. Ori, in cel mai fericit ca pe termen lung, aceste substante chimice nu vor face altceva decat sa ne imbatraneasca si sa ne distruga pielea. Folosirea de cosmetice organice este un lucru ce devine din ce in ce mai popular dar in acelasi timp este si mai sanatos pentru fiecare dintre noi.

Poate face oricine un experiment personal acasa si sa foloseasca acelasi produs cosmetic cateva luni la rand. Rezultatul este interesant, astfel dupa o folosire indelungata acesta produce iritare si mancarimi la nivelul pielii. Norocul nostru este ca nu folosim acelasi produs cosmetic zilnic pentru o perioada mai lunga de timp. Daca ajungi la asemenea rezultate incepi sa-ti pui intrebarea oare cat de sanatos este ca sa folosesti produse cosmetice care contin substante chimice si diversi derivati? Raspunsul este simplu, categoric nu este sanatos deloc. Contrar cosmeticelor chimice, care sunt testate pe animale pentru a vedea daca pot provoca reactii adverse oamenilor, cosmeticele naturale nu au deloc nevoie sa fie testate pe animale pentru ca nu contin ingrediente chimice, iar celelalte ingrediente nu prezinta nici un risc pentru oamenii care le folosesc. Prin urmare cosmitecele organice sunt recomandate pentru uzul personal pe termen indelungat. Acestea nu au efecte adverse si sunt mult mai prietenoase cu pielea si nu produc reactii adverse la nivelul pielii. In plus, toate produsele naturale 100% sunt atent selectionate si nu sunt acceptate daca ele contin ingrediente sintetice sau elemente interzise de Ministerul Sanatii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s