Harti pentru un spatiu modern


Pasiunea pentru harti geografice mi-a fost indusa intr-un fel de Mos Craciun acum multi ani cand mi-a lasat sub bradul de Craciun un cadou mai putin obisnuit pentru un copil si anume “Sa ne orientam pe harta”. Un joculet asemanator unui puzzle cu bucati de carton in forma de romb. Initial nu mi-a placut ce-i drept joculetul dar pe urma am facut o adevarata pasiune pentru geografie si hartile geografice. Mi-a prins bine mai ales in scoala la orele de geografie cand nu aveam nicio problema cand eram scos la harta sa arat o localitate sau o formatiune de relief. Tot in generala mi-am achizitionat o harta mare cu Romania pe care am pus-o pe perete la mine in camera. Era chiar amuzant ca pe vremea respectiva era la moda pusul de carpete pe pereti, cred ca nu era casa in care sa nu existe pe perete o carpeta sau “Rapirea din Serai”, toti colegii care veneau la mine erau amuzati ca eu aveam o harta fizica a Romaniei pe perete.

Harti
Harti

Anii au trecut si am ramas tot cu pasiunea pentru harti si globuri pamanetesti bine intiparita in minte. Acum ma simt mult mai confortabil intr-un birou care are afisata o harta pe perete sau un glob pamantesc. Desi pe vremuri nu aveam posibilitati si nici nu se gaseau harti gigant, in zilele noastre exista o gama variata de harti pe care le poti achizitiona. Am descoperit un magazin online care comercializeaza o gama variata de harti clasice, harti magnetice, harti gigant, harti desenate pentru copii sau globuri pamantesti. Magazinul este un adevarat paradis pentru iubitorii de harti in plus gasesti si harti tridimensionale ale Romaniei.

Un avantaj este faptul ca hartile pot sa fie personalizate cu datele de identificare si numele firmei ca: denumire, adresa, pagina web, logo etc. Hartile pot fi personalizate prin indicarea obiectivelor de interes pentru companie, cum ar fi: reteaua hidrgrafica, reteaua rutiera, reteaua de distributie, unitatile administrative din teritoriu, obiective culturale etc. Nu uitati ca personalizarea hartilor  reprezinta un puternic vector de publicitate, care poate fi aplicat cu success in cazul spatiilor individuale de lucru (birouri), precum si in cele publice (holuri, sali de consiliu, sali de conferinte etc). Totodata, harta reprezinta o solutie ideala de decor, conferind o nota clasica si eleganta spatiului in care este expusa.  Pot sa zic cu mana pe inima ca pasiunea pentru harti m-a ajutat enorm in viata de adult mai ales cand in interes de serviciu trebuie sa calatoresc in diferite tari, ma ajuta in alegerea celor mai bune rute si in plus nu esti neputincios cand nu-ti merge GPS-ul sau te baga GPS-ul prin balarii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s