De unde putem achizitiona utilaje agricole?


Cred ca 2013 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru productia agricola, motiv pentru care multi, dar mai ales politicienii s-au reorientat spre investitii in agricultura. In primul rand presedintele s-a facut mosier de Nana, achizitionand un teren agricol de aproape 300 ha, chipurile ca sa cultive pomi fructiferi cand iese la pensie. In plus presedintele ales de popor, a invitat pe toti romanii sa cumpere pamant si sa investeasca in agricultura ca nu cumva sa vina chinezii si sa ne cumpere pamantul. Pe langa presedinte si alti politicieni au facut ce-au facut si au achizitionat pamant agricol mai ales reprezentantii portocalii. Acum tu ca cetatean ai doua dileme ori ii crezi pe politicieni ca au reusit cu greu sa intre in posesia unor parcele de pamant ori ai suspiciuni cu privire la provenienta banilor cu care au achizitionat aceste terenuri. Eu cred ca s-au albit niste bani si s-au scos la vedere niste proprietati care de mult se aflau in posesia politicienilor cu iz penal, dar cum in Romania nu avem justitie totul este posibil.

Utilaje agricole auto
Utilaje agricole auto

Daca iei exemplul politicienilor si achizitionezi pamant agricol, investind in agricultura, desi nu este o idee rea deloc cu ce o sa-ti lucrezi terenul, sau cum o sa lucrezi terenul in anul de gratie 2014. Nu ai incotro si trebuie sa investesti in utilaje agricole auto cu care sa poti lucra pamantul, asta in cazul in care nu ai un subcontractor care sa-ti lucreze pamantul. Cel mai simplu mod de a cauta utilaje agricole este sa apelezi la internet si la serviciile unui site de anunturi cu utilaje agricole.

Autodel.ro este un site perfect pentru achizitionarea de utilaje agricole pentru toti cei interesati. Situl este bine structurat si cu o interfata prietenoasa fata de utilizatori si usor de utilizat. Sectiunea dedicata utilajelor agricole ofera o gama variata de utilaje, de la masini agricole la masini si unelte pentru ingrijirea animalelor, masini si unelete pentru productia de legume la masini si unelte de transport produse agricole. Cu alte cuvinte autodel.ro este situl care-ti ofera oportunitatea de a posta sau gasi anunturi cu utilaje si masini agricole la cele mai bune preturi. Sper ca si politicienii atat de abili in achizitionarea terenurilor agricole sa-si achizitioneze utilajele agricole prin intermediul autodel.ro.

Reclame

2 gânduri despre “De unde putem achizitiona utilaje agricole?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s