Austroil lubrifianti made in Austria


EUROL Schmierstoffe GmbH este un producator cu o vasta experienta si istoric bogat. EUROL Schmierstoffe GmbH – este o companie austriaca producatoare de solutii chimice precum: ulei, antigel, lichid parbriz, unsori etc. A fost fondata in 1988, insa radacinile sale istorice se duc in jurul anului 1780, cand in oraselul Ried (Austria) s-a fondat „Fabrica de unsori Mayer” unde se produceau unsori de vagoane.
Incepand cu anul 1950, Mayer reuseste sa avanseze de la productia de unsori pentru vagoanele austriece, la furnizarea de unsori pentru filialele din Austria a unor mari companii petroliere internationale. In 1988, a fost luata decizia de a se merge cu propriul Brand (EUROL) pe piata. Odata cu infiintarea companiei EUROL Schmierstoffe GmbH, s-a avut in vedere promovarea brandului EUROL ca esenta a politicii comerciale.
Politica de produs a fost schimbata radical. Interesul pentru alte produse (marginase) a fost inlaturat. EUROL fabrica doar produse rafinate, continuu orientate pe solutiile cele mai optime. EUROL a fost primul producator in Austria a uleiului biodegradabil de lant. Astazi, aceste produse sunt cerute de Lege. Schimbarea Politicii de produs a condus, in mod inevitabil, la o reproiectare completa a productiei.
Rezultatul a fost ca intre anii 1988 – 1992, EUROL avea una dintre cele mai moderne instalatii de fabricatie a lubrifiantilor din tara (Austria).
Austroil lubrifianti calitate austriaca
Austroil lubrifianti calitate austriaca
Antigel Universal concentrat Galben (1:1 -36°C)
Este un antigel universal, pe baza de monoetilenglicol. Este special conceput pentru sisteme de racire ale masinilor, camioanelor, utilajelor, echipamentelor etc. Gratie unei combinatii de ingredienti activi, atent selectionate, Afrostin diluat galben protejeaza sistemul de racire impotriva coroziunii, si asigura protectie garniturilor de cauciuc. Contine o combinatie de inhibitori, care nu contine fosfati, nitriti si amine. Afrostin concentrat galben poate fi mixat cu apa, raportul de 1:1 asigura un punct de inghet de -36°C.
Austroil Afrostin Stern concentrat Albastru (1:1 -36°C)
Antigel pe baza de etilen glicol. Acesta a inclus un pachet de inhibitori hibrizi bazat pe silicati si saruri ale acizilor organici. Afrostin Stern nu contine nitriti, amine si fosfati. Protectie excelenta pentru toate motoarele moderne, impotriva inghetului, coroziunii si supraincalzirii. Previne in mod eficient impotriva coroziunii si depozitelor in sistemul de racire si a componentelor sale.
Austroil Antigel G12 plus rosu (1:1 -36°C)
Este un antigel fara silicati, ce asigura o buna protectie radiatorului, este dezvoltat pe baza de etilglicol (mono etilglicol (MEG), Ethandiol), poate fi utilizat atat vara cat si iarna, are efect de protectie antirugina. Asigura o protectie a radiatorului pentru toate motoarele moderne, este, totusi, deosebit de potrivit pentru motoarele din aluminiu. Previne depunerile si coroziunea in unitatile cele mai importante ale motorului si circuitului de racire, prin tehnologia noilor sai aditivi, extrem de eficienti. Satisface normele: VW TL-774F B sau C (G12 plus), MB 325.3 si MAN 324 SNF
Antigel G40 plus Violet (1:1 -40°C)
Datorita unei combinatii inovatoare de aditivi organici cu compusi de siliciu foarte activi, Afrostin G40 plus este antigelul adecvat pentru utilizarea in motoarele de cea mai noua generatie. Satisface normă: VW TL 774 G (G470 plus)
Lichid de parbriz Concentrat Albastru (-60°C)
Lichid parbriz pe baza de bioetanol, de culoare albastru deschis, transparent, cu vascozitate redusa, este un lichid usor volatil, continand substante pentru spalare activa, si cu un miros placut, de prospetime. Indeplineste Norma VW TL 521 64. Nu este periculos pentru materialele din policarbonat. Asigura anti-inghet in sistemele de spalare ale parbrizului. Cu dilutie corespunzatoare, poate fi utilizat pe tot parcursul anului.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s