Skip to content

Austroil lubrifianti made in Austria

5 Iulie 2013

EUROL Schmierstoffe GmbH este un producator cu o vasta experienta si istoric bogat. EUROL Schmierstoffe GmbH – este o companie austriaca producatoare de solutii chimice precum: ulei, antigel, lichid parbriz, unsori etc. A fost fondata in 1988, insa radacinile sale istorice se duc in jurul anului 1780, cand in oraselul Ried (Austria) s-a fondat „Fabrica de unsori Mayer” unde se produceau unsori de vagoane.
Incepand cu anul 1950, Mayer reuseste sa avanseze de la productia de unsori pentru vagoanele austriece, la furnizarea de unsori pentru filialele din Austria a unor mari companii petroliere internationale. In 1988, a fost luata decizia de a se merge cu propriul Brand (EUROL) pe piata. Odata cu infiintarea companiei EUROL Schmierstoffe GmbH, s-a avut in vedere promovarea brandului EUROL ca esenta a politicii comerciale.
Politica de produs a fost schimbata radical. Interesul pentru alte produse (marginase) a fost inlaturat. EUROL fabrica doar produse rafinate, continuu orientate pe solutiile cele mai optime. EUROL a fost primul producator in Austria a uleiului biodegradabil de lant. Astazi, aceste produse sunt cerute de Lege. Schimbarea Politicii de produs a condus, in mod inevitabil, la o reproiectare completa a productiei.
Rezultatul a fost ca intre anii 1988 – 1992, EUROL avea una dintre cele mai moderne instalatii de fabricatie a lubrifiantilor din tara (Austria).
Austroil lubrifianti calitate austriaca

Austroil lubrifianti calitate austriaca

Antigel Universal concentrat Galben (1:1 -36°C)
Este un antigel universal, pe baza de monoetilenglicol. Este special conceput pentru sisteme de racire ale masinilor, camioanelor, utilajelor, echipamentelor etc. Gratie unei combinatii de ingredienti activi, atent selectionate, Afrostin diluat galben protejeaza sistemul de racire impotriva coroziunii, si asigura protectie garniturilor de cauciuc. Contine o combinatie de inhibitori, care nu contine fosfati, nitriti si amine. Afrostin concentrat galben poate fi mixat cu apa, raportul de 1:1 asigura un punct de inghet de -36°C.
Austroil Afrostin Stern concentrat Albastru (1:1 -36°C)
Antigel pe baza de etilen glicol. Acesta a inclus un pachet de inhibitori hibrizi bazat pe silicati si saruri ale acizilor organici. Afrostin Stern nu contine nitriti, amine si fosfati. Protectie excelenta pentru toate motoarele moderne, impotriva inghetului, coroziunii si supraincalzirii. Previne in mod eficient impotriva coroziunii si depozitelor in sistemul de racire si a componentelor sale.
Austroil Antigel G12 plus rosu (1:1 -36°C)
Este un antigel fara silicati, ce asigura o buna protectie radiatorului, este dezvoltat pe baza de etilglicol (mono etilglicol (MEG), Ethandiol), poate fi utilizat atat vara cat si iarna, are efect de protectie antirugina. Asigura o protectie a radiatorului pentru toate motoarele moderne, este, totusi, deosebit de potrivit pentru motoarele din aluminiu. Previne depunerile si coroziunea in unitatile cele mai importante ale motorului si circuitului de racire, prin tehnologia noilor sai aditivi, extrem de eficienti. Satisface normele: VW TL-774F B sau C (G12 plus), MB 325.3 si MAN 324 SNF
Antigel G40 plus Violet (1:1 -40°C)
Datorita unei combinatii inovatoare de aditivi organici cu compusi de siliciu foarte activi, Afrostin G40 plus este antigelul adecvat pentru utilizarea in motoarele de cea mai noua generatie. Satisface normă: VW TL 774 G (G470 plus)
Lichid de parbriz Concentrat Albastru (-60°C)
Lichid parbriz pe baza de bioetanol, de culoare albastru deschis, transparent, cu vascozitate redusa, este un lichid usor volatil, continand substante pentru spalare activa, si cu un miros placut, de prospetime. Indeplineste Norma VW TL 521 64. Nu este periculos pentru materialele din policarbonat. Asigura anti-inghet in sistemele de spalare ale parbrizului. Cu dilutie corespunzatoare, poate fi utilizat pe tot parcursul anului.
Anunțuri

From → Tratamente Auto

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

cristinalincu.wordpress.com/

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

Have you ever stopped to think..damn, I'm one weird motherfucker?!

%d blogeri au apreciat asta: