Clean 61 de ani de experienta


Delgrosso S.p.A. – producatorul filtrelor Clean – a celebrat in septembrie anul trecut a 61-a aniversare. Firma producatoare de filtre este fondata in 1951 de catre Mario Delgrosso, familia Delgrosso detine si conduce si in prezent aceasta companie asigurand stabilitate si constata in ceea ce priveste calitatea produselor, fiind mereu preocupata atat de dezvoltarea tehnologiilor de productie, cat si de largirea gamei de produse.
In 1995 primul premiu oficial a venit cu certificarea de conformitate cu standardul UNI ES 9001:2000. Un obiectiv ulterior a fost realizat in 2004, certificarea in conformitate cu standardul ISO / TS 16949:2002, standard international pentru industria de automobile. Pentru a se conforma cu standardele de mai sus, compania a obtinut acreditarea privind managementul calitatii, conform ISO9001: 2000. Aceste certificari asigura ingrijire continua si atentie la imbunatatirea constanta si mai presus de toate, cel mai important factor, satisfactia clientilor.
Filtre Clean
Filtre Clean
Acum, in 2013 Catalogul CLEAN FILTERS numara mai mult de 2.000 de referinte, iar fabrica are o capacitate de productie de 11 miloane de bucati pe an. Datorita experientei sale, Delgrosso SpA, isi mentine o pozitie de leader in randul producatorilor de filtre, brandul Clean fiind in crestere in mod constant atat pe piata interna, cat si la nivel international.
Alegand marca CLEAN FILTERS aveti parte de siguranta, deoarece Filtrele CLEAN sunt produse la cea mai inalta calitate. Tocmai pentru acest fapt DELGROSSO S.p.A. a fost rasplatit de catre Grupul Fiat cu atestatul de excelenta: Cel Mai Bun Furnizor – 2009.
Aniversarea celor 61 de ani de existenta a fost sarbatorita de catre cei de la DELGROSSO S.p.A. impreuna cu distribuitorii de filtre CLEAN din intreaga lume. Evenimentul a inceput cu o vizita in fabrica unde invitatii au fost introdusi in procesul de productie a filtrelor CLEAN. Au vizitat o fabrică moderna, unde, noile tehnologii, automatizarile si robotii sunt stapanii liniilor de productie. Apoi au facut o incursiune in timp vizitand „Museo dell’Automobile” din Torino, unul dintre cele mai vechi muzee din lume cu tematica automobilistica. Muzeul si-a redeschis portile de curand dupa ce a suferit o transformare radicala, expozitia, spune istoria si evolutia automobilului, dar si aspecte sociale legate de acesta.
Ziua s-a incheiat cu o cina intr-un cadru festiv, intr-o ambianta regala, evenimentul a avut loc la Palazzo Reale – Torino, resedinaa regala a Casei de Savoia. Cu acest prilej domnul Delgrosso a tinut o cuvantare de multumire la adresa distribuitorilor, clientilor si utilizatorilor de filtre CLEAN, am fost cu totii asigurati ca familia nu va precupeti nici un efort si nu va face nici un compromis, va continua sa produca filtre de calitate superioara pentru inca multi ani de acum inainte.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s