Veneporte sisteme de evacuare performante


VENEPORTE, producator si dezvoltator de sisteme de evacuare, prezent pe piata pieselor de schimb, atat OEM, OES cat si AM (after market). Produsele sunt avansate din punct de vedere tehnologic, avand o calitate excelenta, clasandu-se pe un loc important pe pietele europene si, continua sa fie in plin proces de consolidare si crestere atat pe pietele nationale, cat si pe cele internationale.
Flexibilitatea managementului si a productiei are o contributie majora in eficientizarea adecvata a nevoilor specifice ale clientilor. Abilitatea de a raspunde pietelor in permanenta schimbare, se reflecta in succesul pe care VENEPORTE il inregistreaza. VENEPORTE exceleaza prin calitate care rezulta dintr-o combinatie de cunostinte tehnice, experienta si implementarea unor procese si metodologii moderne.
Sisteme de evacuare performante
Sisteme de evacuare performante
Produsele si serviciile dezvoltate de VENEPORTE sunt atent concepute din punct de vedere al functionalitatii, montajului, flexibilitatii, durabilitatii, precum si a organizarii efective. Organizatia in sine, a creat o unitate constanta pentru imbunatatirea produselor si serviciilor, care genereaza totodata si reducerea costurilor, prin implicarea tuturor angajatilor in procesul de transformare a organizatiei, incurajati si motivati pentru inovatie si excelenta.
Politica de comunicare intre departamente, este dezvoltata asftel incat sa promoveze integrarea pietelor, incepand cu dezvoltarea produsului si terminand cu monitorizarea post-vanzare. Se urmareste in principal nevoia de noutate venita din piata, precum si imbunatatirea calitatii. Calitatea produselor si excelenta serviciilor asociate, reprezinta ideea fundamentala a companiei, care cantareste enorm in fata clientilor.
VENEPORTE adopta solutii inovatoare in functie de nevoile clientilor sai, prin folosirea de tehnologii moderne, avansate in diferite procese cheie din intreaga companie. Inovarea de baza pentru orientarea catre piata implica o puternica legatura directa si permanenta, pe intregul lant de valori. Compania este implicata in procesul de productie si se angajeaza in initiative de inovare continua si sistematica, de instruire in mod regulat, avand parteneriate cu universitati, institutii de testare si centre de cercetare cu renume national si international. Capacitatea de a invata este esentiala pentru competitivitatea si durabilitatea companiei, care doreste mereu sa fie cu un pas inainte, astfel incat sa raspunda mai rapid la nevoile clientilor din intreaga lume.
Misiunea companiei VENEPORTE este de a fabrica produse de calitate premium la preturi competitive, respectand in acelasi timp standardele industriei, cerintele de reglementari si satisfacere a nevoilor si asteptarilor clientilor.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s