Skip to content

Noul adeziv monocomponent de lipire a parbrizelor de la Henkel

14 Mai 2013

Pentru prima data, un adeziv monocomponent de lipire a geamurilor satisface exigentele cerinte ale normelor de siguranta europene (test de impact frontal, 64 km/h si 40% suprafata de impact), dupa un timp de fixare scurt. Terostat 8597 HMLC de la Henkel asigura un nivel de siguranta neegalat pana acum si cea mai inalta calitate OEM, dupa un timp de fixare de doar 4 ore. Dupa aceasta perioada, autovehiculul, in cazul in care a avut un accident si a fost inlocuit parbrizul, corespunde din nou, integral, specificatiilor europene de siguranta.
Terostat 8597 HMLC de la Henkel

Terostat 8597 HMLC de la Henkel

La inlocuirea parbrizelor, siguranta este de maxima importanta pentru atelierele de reparatii auto. In prezent, parbrizul are o contributie majora la integritatea structurala a caroseriei autovehiculului. In cazul unui accident, acesta absoarbe o parte din energia de impact si in plus sustine functionarea eficienta a airbagurilor. Pentru a asigura indeplinirea fiabila a acestor functii chiar si dupa o perioada scurta de la inlocuirea parbrizului, utilizarea unui adeziv de inalta performanta pentru parbrize este absolut obligatorie.

Pentru o lipire sigura, capabila sa satisfaca chiar si cele mai exigente standarde europene de siguranta, Henkel prezinta acum urmatoarea generatie a seriei de produse binecunoscute, Terostat 8597. Specialisti independenti de la un institut de testare autorizat si de la TÜV Rheinland au supus cea mai noua versiune a celebrelor produse Henkel la teste intense in situatii de simulare coliziune. Terostat 8597 HMLC este primul adeziv monocomponent de inlocuire a parbrizelor care a trecut testul oficial de coliziune frontala, in care un autovehicul care ruleaza cu o viteza de 64 km/h se loveste frontal cu un obstacol pe 40 % din suprafata frontala.
Chiar si in conditii de incarcare maxima si dupa doar un timp scurt de fixare, lipitura parbrizului ramane intacta si asigura protectia optima a ocupantilor. La numai patru ore de la inlocuirea parbrizului cu Terostat 8597 HMLC atelierele de reparatii pot oferi acum clientilor un nivel de siguranta care egaleaza in toate privintele calitatea originala OEM.
Astfel, Terostat 8597 HMLC pentru orice tip de autovehicule satisface chiar si cele mai exigente specificatii OEM. In plus, noul adeziv pentru montarea geamurilor prin lipire, continua desigur, sa ofere toate caracteristicile de prelucrare obisnuite ale acestei serii de produse de succes. Sistemul monocomponent se aplica in stare rece, cu utilizarea oricarui pistol pentru cartus obisnuit, cu un timp de lucru de 20 minute pentru instalarea parbrizelor. Datorita stabilitatii exceptionale a adezivului si aplicarii fara formare de striatii, acesta asigura atat aplicarea precisa cat si posibilitatea repozitionarii imediate a parbrizului. Dupa un timp de fixare de doar patru ore, lipirea satisface deja standardul foarte strict de siguranta european, in timp ce standardul S.U.A. FMVSS este indeplinit dupa numai o ora.
Henkel actioneaza, la nivel mondial, cu marci si tehnologii de varf, in trei domenii de activitate: produse pentru spalatorii si curatatorii si produse de ingrijire a locuintei, cosmetice si produse de ingrijire personala si tehnologii de adezivi.
Anunțuri

From → Accesorii Auto

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

armonie acvatica

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

o multime de lucruri si trairi..

%d blogeri au apreciat asta: