90 de ani de racire excelenta


In 2011, Nissens anunta cu mandrie aniversarea a 50 de ani de existenta. De decenii Nissens este o companie pregatita sa indeplineasca toate cerintele de la clientii sai. Punctele forte care fac difereta sunt legatura si parteneriatul pe care firma le are cu clientii, fapt care permite o evolutie si o dezvoltare inteligenta.
Solutia Nissens
Solutia Nissens
Experienta actuala, combinata cu experienta de “a stii cum”, dobandita prin provocarile si asteptarile clientilor au format o punte intre performante demonstrate in tehnologia moderna – adevarata inovatie a serviciilor si produselor de calitate. Din 1921, Nissens a dezvoltat, fabricat si furnizat o gama larga de radioatoare, produse de control al climei si solutii termice pentru o varietate de utilizari in inteaga lume. Toate produsele si serviciile Nissens provin din dorinta de a furniza solutia optima pentru orice nevoie. Acest lucru necesita nu doar o cunoastere solida a tehnologiei, posibilitatilor si a pietelor, cat si o curiozitate continua. Curiozitatea nu inseamna doar multumirea numai cu ceea e mai bun, ci si urmarea de noi cai, dezvoltarea solutiilor eficiente si optimizarea produselor existente.
Curiozitatea provoaca cunoastere, iar aceasta cunoastere la randul ei, este utilizata pentru a genera crestere atat pentru Nissens, cat si pentru clientii sai din toata lumea.
Timp de aproape un secol, cooperarea dintre Nissens si clientii sai s-a bazat pe calitate, in acest fel clientii primind exact ceea ce au nevoie, deoarece Nissens se concentreaza pe calitate, securitate a livrarilor, precum si gandire inovatoare. Atunci cand se confrunta cu o provocare, Nissens gaseste o solutie si garanteaza ca aceasta indeplineste cerintele de calitate ale clientului.
In vederea certificarii calitatii, Nissens detine certificate in ISO 9001/ISO 14001 si 16949 TS, standarde care pun accentul pe dezvoltarea continua a calitatii prin prevenirea defectelor produselor, reducerea deseurilor si asigurand ca produsele corespund cu toate specificatiile date.
De la infiintare in 1921, compania a fost in posesia familiei Nissen, iar in prezent grupul este condus si gestionat de a patra generatie, Alan Nissen. Conducerea grupului este compusa din presedintele companiei – Alan Nissen si vicepresedintele executiv – Mikkel Krogslund Andersen.

4 gânduri despre “90 de ani de racire excelenta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s