Aparate pentru ajutor la pornire


Banner Start Booster:

– putere mobila oricand si oriunde.

– ajutor la pornire si pentru timpul liber.

– mobil, fara cablu, sigur si puternic.

P3 – Standard

Ajutor sigur la pornire de maximum 1000A (12V). O baterie Panasonic. Sursa efectiva de energie. Sistem automat de incarcare de 0,6A incorporat. Cablu bricheta electrica inclus. Clesti complet izolati. Conceput si ca sursa de curent mobila, utilizabil pentru: lazi frigorifice, televizor, radio, scule electrice, etc. Fabricat in Elvetia.

P3 – Profesional

Putere mobila pentru benzina si diesel. Ajutor sigur la pornire de maxim 1600A (12V). O baterie Hawker Genesis. Sursa efectiva de energie. Sistem automat de incarcare de 1,5A incorporat. Cablu bricheta electrica inclus. Clesti complet izolati. Conceput si ca sursa de curent mobila, utilizabil pentru: lazi frigorifice, televizor, radio, scule electrice, etc. Fabricat in Elvetia.

P12/24 – Start Truck

Putere de incarcare pentru autoturisme si camioane. Ajutor la pornire universal pentru 12V si 24V. 2baterii Hawker Genesis. Sistem automat de incarcare de 1,5A incorporat. Cablu bricheta electrica inclus. Clesti complet izolati.  Conceput si ca sursa de curent mobila, utilizabil pentru: lazi frigorifice, televizor, radio, scule electrice, etc. Fabricat in Elvetia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s