Energy Bull


Baterie speciala rezistenta la solicitare ciclica pentru uz casnic si timp liber. Energie impachetata pentru calatorie

 

Prin bateria Energy Bull societatea Banner lanseaza o baterie pentru uz casnic si pentru petrecerea timpului liber. Datorita proprietatilor sale Energy Bull reprezinta o sursa robusta si ideala de energie pentru rulota/camping, barci si pentru o multime de alte domenii de activitate, utilizandu-se chiar si la instalatii de semnalizare rutiera precum si ca baterii de propulsie pentru unele tipuri de motoare electrice.

Rezistenta extrema la solicitarile ciclice asigura de exemplu o structura robusta a grilei impreuna cu separatoarele cu buzunare si cu compozitia speciala de masa activa. Mai jos sunt prezentate rezumatele tuturor avantajelor acestei baterii excelente.

Date si informatii tehnice

 

– rezistenta extrema la solicitare ciclica si durata de viata indelungata – rezistenta la solicitare ciclica este de 3 ori mai mare decat la o baterie de pornire.

– intretinere usoara – deschidere simpla si inscriptia MIN/MAX pe capacul ei transparent.

– asigurata impotriva aprinderii inverse – protectia impotriva aprinderii inverse este incorporata in capacul transparent al bateriei, in protectia de suprapresiune.

– intretinere nepretentioasa – consum de apa redus si autodescarcare redusa.

– incarcare simpla – posibilitatea de incarcare cu ajutorul oricarui incarcator obisnuit.

– rezistenta la vibratii – truse de placi lipite de fund si separatoare de tip buzunar captusite cu fibra de sticla, clasificarea superioara de tipul V3 conform EN 50342-1.

– capacitate optimizata – ideala pentru sarcina ciclica.

– ecologica cu exploatare usoara – la livrare umpluta si incarcata.

– maner practic pentru transportare.

Lasă un comentariu