Skip to content

Power Bull acum mai sigur

5 Septembrie 2012

Power Bull – o baterie extraordinar de puternica si sigura

Generatia moderna a motoarelor autovehiculelor de astazi necesita mai multa energie pentru pornire. In plus bateria alimenteaza permanent si constant, elementele si sistemele de siguranta care asigura comfortul pasagerilor. Societatea Banner a dezvoltat o baterie care nu necesita deloc intretinere si anume bateria Power Bull cu tehnologia care utilizeaza calciu pur cu scopul de a asigura indeplinirea acestor exigente in exploatarea bateriei pe piata europeana, americana si asiatica de automobile. La ora actuala Societatea Banner ridica stacheta tehnologica cu Double Top, tehnologie de siguranta brevetata, incorporata in echipamentul original (la ora actuala Societatea Banner livreaza tehnologia Double Top producatorilor de autoturisme BMW si VW). Aceasta tehnologie asigura protectia 100% impotriva scurgerii electrolitului in cazul unei inclinari extreme si ofera cea mai mare masura de siguranta la exploatare acumulatorilor.

Industria de autoturisme are incredere in tehnologiile progresiste

 

Standarde superioare de siguranta – tehnologia brevetata de Double Top, care a facut fata si la proba de rasturnare a bateriei, ofera protectie de 100% impotriva evadarii electrolitului pana la inclinatie de 45 de grade. La ora actuala aceasta tehnologie este livrata producatorilor de automobile BMW si VW.

Constient robust – Power Bull este proiectat optim sa dea randament maxim la solicitari de tip ciclic. Este ideal in furnizarea de energie pentru reteaua de bord a autoturismelor moderne.

Securitatea de exploatare sporita – sigurantele impotriva aprinderii inverse, ingropate adanc in interiorul bateriei, impreuna cu tehnologia Double Top asigura ca bateria Power Bull sa aiva executie neexploziva in caz de contact cu o sursa externa inflamabila si aparitia unei descarcari electrostatice (ESD).

Absolut fara intretinere – tehnologia cu calciu pur asigura un consum de apa si autodescarcare minime. Bateria Power Bull contine umplutura de la producator si este incarcata, respectiv manipularea cu electrolit nu mai este necesara.

Tehnologia cu calciu asigura pornire energica – optimizarea suprafetei active de reactie si constructia placilor ofera mai multa energie.

Pornire la temperaturi extrem de scazute – parametrii excelenti de pornire la rece si energie mare de pornire.

Industria constructoare de masini are incredere – tehnologia de echipament original a lui Power Bull este folosita la echiparea din fabrica pe autoturismele produse de liderii in domeni ca BMW si VW. De acest standard inalt profita acum si toti utilizatorii de echipamente secundare.

Sortiment variat – bateria Power Bull de la Societatea Banner vine in intampinarea exigentelor marcilor de automobile europene si americane, cat si a celor asiatice.

Tehnologia cu calciu pur  

Bateria Power Bull puncteaza datorita tehnologiei sale inovatoare bazate pe calciu pur si va cucereste prin cele doua avantaje ale sale unice:

– consumul de apa extrem de redus (chiar si la temperaturi ridicate)

– durata de stocare extraordinar de lunga.

Noutatea Double Top

De acum incolo Societatea Banner monteaza protectia brevetata impotriva evadarii electrolitului Double Top in 5 tipuri de baterii. Protectia Double Top indeplineste cele mai severe exigente ale industriei de automobile si ofera un avans hotarator in domeniul sigurantei. Tehnologia Double Top se distinge prin protectia de 100% impotriva evadarii electrolitului pana la inclinatia extrema de 45 de grade, face fata si testului de rasturnare a bateriei, ofera o protectie perfectionata impotriva aprinderii inverse, indeplineste cerintele prinvind rezistenta la descarcarea electrostatica (ESD) si datorita dopurilor flexibile aerisirea poate fi amplasata fie la stanga, fie la dreapta. De aceea este ideal ca bateria sa poata fi utilizata si la echiparea SUV-urilor.

Energia din calciu pur pentru automobile asiatice

 

Bateria Power Bull bazata pe calciu pur de la Societatea Banner prezinta o solutie ideala pentru toate automobilele moderne si un sortiment larg, in mod special convine cerintelor automobilelor asiatice. Bateria Power Bull cu capacitatea tipizata si prin dimensiunile sale constructive sta la dispozitie aproximativ pentru toate modelele producatorilor de masini asiatici cum ar fi: Chevrolet-Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mitsubichi, Nissan, Proton, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota.

Anunțuri

From → Accesorii Auto

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Povesti cu flori

Florile te insoțesc toată viața!

delamineblog

învăţăm unii de la alţii!

Manzatu

Just another WordPress.com weblog

POETICEŞTI

,,prin cuvânt nu creăm numai lumi noi, ci ne zidim pe noi înşine. cuvântul posedă însuşiri autodemiurgice." - LUCIAN BLAGA

Libertatea este disciplina liber asumată

Și când încep să scriu, libertatea mea nu are limite

Bitu Mihai

Pe acest blog gasiti filme online subtitrate 2015

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

armonie acvatica

scrieri, scrieri...

Radu

http://www.raduc.eu/

Dor De Dragoste

Despre viaţă. Proză, poezie şi imagini

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Vultureşti

Auf einmal ist alles relativ

Marius Crăciun

"Trec ani care nu se mai întorc"

Adolescenți Senzaționali

De la un suflet tânăr, pentru suflete și mai tinere...

Floartgraphy

Photo.Video.Webdesign.

imaginecontinua

Lumea de altadata si cea de azi.....

Printre extreme

cautam calea de mijloc

Vali Crintea

blog cu şi despre viaţă

CABINET DE AVOCAT CRISTIAN IOAN

„Ştiinţa dreptului este cunoaşterea lucrurilor divine şi umane, ştiinţa de a deosebi ceea ce este drept de ceea ce este nedrept.”

loredanamilu.wordpress.com/

Loredana Buciumeanu (Milu)

Jurnal

Hello me! It’s me again! It’s nice talking to myself…

Newparts Auto

Blog dedicat pasionatilor si posesorilor auto.

Litere Stacojii

Filosofia vieții...

Origamimela

Verba volant, scripta manent !

startachim blog

fotografii,articole,videoclipuri,utile,photos

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Adiutza87

~Cine nu are maimutze sa-si cumpere!~

Num Lock's Blog

Cum vrei, putem discuta şi aici.

bibicrau

o multime de lucruri si trairi..

%d blogeri au apreciat asta: