5 Ponturi despre acumulatori auto


Bateriile sunt inima autoturismelor. Ele pun vehiculele in miscare. Pentru a functiona corespunzator au nevoie de un service pe masura.

Pentru ca de regula bateriile nu-si dau duhul in timpul orelor de program, la noi primiti baterii nu doar in timpul orelor normale de program, dar de cele mai multe ori, oricand, sapte zile pe saptamana, non stop.

 

5 Ponturi despre acumulatori auto

 

Verificarea bateriei – lasati doar un expert sa va verifice bateria auto. Acesta va verifica starea de sanatate a bateriei in cel mai scurt timp.

Pornirea la rece incercarea de pornire poate dura 5 pana la 10 secunde, apoi se va face 1 minut pauza, pentru a lasa bateria sa se odihneasca. Radioul si incalzirea vor fi puse in functiune doar dupa pornirea motorului.

Exploatarea de tip Stop-Start drumurile scurte obosesc bateria. Dupa o asemenea faza, trebuie sa faceti si un drum mai lung, pentru a da posibilitatea bateriei sa se reincarce.

Inlocuirea conforma a bateriei – autoturismele moderne au o electronica de bord sensibila. Inlocuirea profesionala a bateriei va evita deranjarea acesteia si necesitatea reprogramarii sistemului de bord.

Conditiile climatice – o baterie de calitate pune la dispozitie rezerve de putere, chiar si la temperaturi foarte scazute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s