Dacia Duster


Incepand cu anul 2010 Dacia a iesit pe piata cu un nou model de SUV. Inca de la lansare Dacia Duster a tinut prim planul in ceea ce priveste pretul scazut la care se poate achizitiona. Duster devenind cel mai ieftin model din gama SUV, diferenta de pret incredibila a fost rezolvata de producator prin echiparea doar cu strictul necesar al sistemului electronic. Dacia Duster este disponibil atat in versiunea 4×2 cat si in versiunea 4×4.
Versiunea Duster 4×4 este recomandata in principal pentru: o garda la sol de o intaltime considerabila 210 mm, consolele scurte fata 822 mm si spate 820 mm, o comanda 4×4 intuitiva in 3 moduri (auto, lock si 4×2), o cutie de viteza in 6 trepte cu o prima viteza scurta care permita viteza redusa pe teren accidentat si demaraj usor.
Pentru ambele versiuni 4×4 si 4×2 motricitatea si comfortul sunt sporite de cursa mare a suspensiilor. Dimensiunile Duster sunt lungime 4,31 metri si latime 1,82 latime.
Ce putea fi facut mai bine la Duster, probabil bordul si interiorul putin mai rafinat.

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Dacia Duster

    1. Da asa este, Duster e mai buna decat Loganul vechi, acum nu stiu ce sa zic despre Loganul nou cum sta la comparatii pentru ca n-am avut inca ocazia sa ma urc la volanul unui Logan model nou…:)

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s