Monster Truck – Show electrizant auto


Un show auto foarte popular in SUA si Australia. Monster Truck (camionete monstru) sunt camionete super stilizate cu roti imense, intentionat construite si suspensii pe masura folosite la concursuri in arene special amenajate oferind show-uri electrizante de divertisment.
Ca si istoric camionetele modificate au devenit foarte populare in anii 1970, in timp constructorii de camionete modificate sau specializat si au reusit performantele de a produce „Monster Truck” mult mai specializate din aliaje si materiale performante care ofera o putere mai mare, agilitate, manevrabilitate cat si o caroserie mult mai usoara. Ca si o paralela sportiva un Monster Truck este echivalentul unui luptator profesionist dar motorizat.
Un spectacol Monster Truck implica de obicei un camion care trece peste mai multe obstacole cu rotile sale imense, obstacole ce pot fi diverse (autoturisme, autobuze, avioane de mici dimensiuni, remorci auto etc), ele pot trece cu usurinta peste orice obstacole sunt fabricate de mana umana. Ca masuri de siguranta toate camionetele sutn echipate cu Remote Ignition Interruptor, sistem care previne accidentele in cazul in care soferul pierde controlul la un moment dat. Tot ca si masuri de securitate de obicei ruleaza un singur vehicul in show sau cel mult doua care concureaza in paralel intr-o proba eliminatorie.
In ultimii ani competitiile de Monster Truck s-au termintat cu numere de „freestyle” in care soferii aveau libertatea de a-si alege singuri cursul si obstacolele in jurul piestei cat si numerele de abilitate in „desajul monstrului”.

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Monster Truck – Show electrizant auto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s